Telecom

Nexans julkisivukaappi – ympäristönsä värinen

9.9.2024

Nexans julkisivukaapit saatavilla seitsemässä eri värissä, jotta ne sopivat kaikkiin ympäristöihin

Tutustu Nexans seinälle asennettaviin julkisivukaappeihin, jotka on suunniteltu valokuitukaapeleille liityntäverkossa ja joita on saatavana peräti seitsemässä eri värissä! Etsitpä kaappia sisä- tai ulkokäyttöön, meiltä löydät vaihtoehdon, joka sulautuu täydellisesti asennusympäristöönsä.

Innovatiiviset ja kestävät julkisivukaapit kaikkiin tarpeisiin

Nexans julkisivukaapit on valmistettu UV-kestävästä korkealaatuisesta jauhemaalatusta levystä, joka tarjoaa parhaat mahdolliset mekaaniset ominaisuudet ja takaa pitkäikäisen kestävyyden sekä sääolosuhteiden kestävyyden. Kaapit on sertifioitu IP54-kotelointiluokan ja IK10-suojaluokan mukaan, mikä tarkoittaa, että ne on suunniteltu kestämään sekä pölyä että roiskeita sekä voimakkaita iskuja. Lisäksi jokainen kaappi on varustettu selkeällä laservaroitusmerkinnällä, joka takaa turvallisuuden kaikissa asennuksissa.

Joustavat liitäntämahdollisuudet helppoon asennukseen

Nexans julkisivukaapit on suunniteltu helpottamaan asennusta ja tarjoamaan joustavat liitäntämahdollisuudet. Jokainen kaappi voidaan liittää kaapeliin tai putkeen, jonka halkaisija on enintään Ø 16 mm, sekä kaapeliin tai putkeen, jonka halkaisija on enintään Ø 10 mm. Lisäksi on tilaa välipalikoille, joissa on vaihtoehtoja 2xSC tai 2xLC, sekä pidikkeet enintään neljälle jatkohylsylle, mikä tarjoaa maksimaalisen joustavuuden erilaisiin asennustarpeisiin.

Räätälöi asennuksesi värillä ja toiminnallisuudella

Seitsemässä eri RAL-värissä saatavilla olevilla julkisivukaapeillamme voit valita värin, joka sulautuu täydellisesti ympäristöön, olipa kyseessä moderni kaupunkirakennus tai luonnonläheinen ympäristö, jossa sinulla on saunasi. Nexans julkisivukaapit tarjoavat paitsi korkeaa toiminnallisuutta ja kestävyyttä, myös esteettistä mukautumiskykyä, mikä tekee niistä itsestään selvän valinnan kaikentyyppisiin asennuksiin liityntäverkossa.

 

Tutustu julkisivukaappivalikoimaamme ja valitse täydellinen ratkaisu ympäristöösi jo tänään!

Lue lisää:

Ota yhteyttä

Aiheet, joista haluat saada lisätietoja:

Pakolliset kentät*

Tarkista osoite uudestaan.

Sähköpostiosoitteessa voi olla vain yksi @

Henkilötietosuoja

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja käyttöä markkinoinnissa tai kaupallisissa tarkoituksissa.

Kiitos!

Kiitos että otit yhteyttä. Otamme piakkoin yhteyttä.

Virhe

Syntyi virhe. Yritä uudestaan.

Sulje